Intercapital Invest, companie prezentă în piața financiară de peste 20 de ani, cu o activitate susținută în domeniul finanțării corporative, anunță lansarea unui proiect ambițios, ce urmărește dezvoltarea mediului investițional, Club 149, potrivit unui comunicat de presă.

Compania își propune ca prin intermediul Clubului 149 să încurajeze orientarea economiilor către investitii în plasamente private de obligațiuni și actiuni emise sub Legea nr. 31/1990, instrumente ce pot fi listate ulterior la Bursa de Valori București precum și crearea unui mediu de interacțiune între companiile emitente și investitori.

Intercapital Invest precizează: “Membrii clubului, persoane fizice, dar si entități cu sau fără personalitate juridică, au oportunitatea de a avea acces privilegiat la plasamentele private derulate de Intercapital Invest și pot participa la o serie de evenimente ce facilitează dialogul dintre investitori si companiile emitente.

Club 149 este un club privat, care are în componența sa două categorii de membri – Standard și Premium – dorind astfel să se adreseze în mod diferențiat investitorilor, în funcție de obiectivele invesționale ale acestora.

Cei care doresc să devină membri Club 149 trebuie doar să trimită un email la adresa [email protected] și vor primi toate informațiile necesare, inclusiv Regulamentul de organizare și funcționare”.

”Accesul la finanțare prin emisiuni de obligațiuni și/sau de acțiuni este una dintre preocupările majore ale companiilor pentru susținerea activității, în vederea dezvoltării și creșterii afacerii. Mai ales în această perioadă plină de provocări, în alegerea tipului de finanțare, un factor deosebit de important îl reprezintă păstrarea independenței în deciziile de business, iar antreprenorii, fie că sunt la început de drum, fie că au condus afacerea către maturitate, apreciază libertatea în demersurile planificate.”, spune Mihaela Stoica, Director General Intercapital Invest.

Pentru a completa paleta de servicii oferite membrilor clubului, Intercapital Invest a încheiat un parteneriat cu SSIF BRK Financial Group, în baza căruia membrii Club 149 beneficiază de comisioane preferențiale in vederea accesului la piața de capital din perspectiva unicului intermediar din România care are și calitatea de emitent la BVB.

“Încheierea parteneriatului cu Intercapital Invest ne onorează și considerăm că reprezintă un pas important în dezvoltarea relațiilor între participanții la piața de capital și beneficiarii acesteia. Împărtășim aceeași dorință de a contribui activ la dezvoltarea pieței de capital prin atragerea cât mai multor emitenți la cota bursei și totodată de a susține creșterea lichidității și vizibilității, unul dintre dezideratele majore ale Bursei de Valori București”, spune Monica Ivan, Director General SSIF BRK Financial Group.

Creșterea și consolidarea comunității de investitori este cheia reușitei pentru o piață financiară care funcționează la parametrii optimi. Astfel, dacă ești investitor în căutarea unei soluții de investiții pe termen mediu și lung, atunci te invităm să te alături comunității Club 149.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați pagina noastră de internet, www.intercapital.ro sau să ne contactați la adresa de email [email protected] sau la telefon 021 589 74 28.

Intercapital Invest este consultant autorizat de BVB pentru segmentul SMT și oferă servicii specializate cu privire la finanțarea companiilor prin emisiuni de obligațiuni sau acțiuni emise în baza legii nr. 31/1990. Compania este prezentă în piața de capital din România încă din anul 1995, de la momentul înființării Bursei de Valori București, iar dintre rezultatele notabile ale companiei amintim: listarea acțiunilor BVB pe propria piață, listarea pe piața reglementată a companiilor Electromagnetica și Artego Târgu Jiu, în calitate de intermediar unic, participarea la importante IPO-uri (Transgaz, Romgaz), precum și intermedierea ofertei publice de obligațiuni în RON a Băncii Mondiale.

SSIF BRK Financial Group este înființată ca si companie de brokeraj în 1994 sub denumirea de S.I.V.M. Broker, (BRK) Financial Group SA a devenit o companie de renume în aria sa de expertiză, ajungând în prezent compania independentă de brokeraj cu cele mai mari capitaluri proprii din România.

Este membru fondator al BVB, fiind compania care a listat 11 din cele 12 companii care au tranzacționat acțiuni pe piața de capital locală, la momentul la care bursa și-a reluat activitatea în anul 1995.

Compania funcționează sub reglementarea Autorității de Supraveghere Financiară și este autorizată ca intermediar la Bursa de Valori București și Wiener Borse.

Este singura companie de brokeraj de pe piața locală de capital listată la B.V.B. Societatea oferă clienților săi platforme de tranzactionare pentru piața internă pe piața internațională.

(Sursa: https://financialintelligence.ro)