Viziunea companiei

Credem in potentialul pietei de capital din Romania, suntem prezenti pe aceasta piata inca de la inceputurile sale, din 1995 si respectam promisiunile pe care le facem clientilor nostri.

Viziunea Intercapital Invest S.A. este sa devina partenerul financiar al investitorilor si al companiilor care doresc sa acceseze solutii de finantare prin emisiuni de actiuni si obligatiuni.

Suntem o companie cu experienta de peste 20 ani in domeniul pietei de capital, am derulat o emisiune de obligatiuni pentru Banca Mondiala, am listat Bursa de Valori Bucuresti pe propria piata de tranzactionare si am participat la vanzarea unora din cele mai mari oferte publice initiale din Romania cum ar fi Transgaz si Romgaz.

Punem accent pe analiza companiei si pe oportunitatile pe care le ofera piata financiara din Romania. Rolul nostru este cel al unui consultant autorizat de BVB, cu o bogata experienta in finantarea companiilor prin emisiuni de obligatiuni sau actiuni, atat din perspectiva companiei in calitate de Emitent cat si din perspectiva Dvs. in calitate de Investitor.

Avem o echipa profesionista, dinamica, cu experienta si cunostinte in domeniul pietelor financiare.

Valorile Intercapital Invest S.A.          

Va asteptam sa deveniti clientul Intercapital Invest S.A. si ne dorim ca experienta noastra sa devina o poveste de succes !

Echipa Intercapital Invest S.A.