CLUB 149 este un club privat de investitori avand ca scop promovarea și dezvoltarea culturii investitionale si crearea de oportunitati investitionale in obligatiuni si actiuni emise in baza Legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale, instrumente care se pot lista ulterior la BVB. Clubul se adreseaza atat persoanelor fizice cat si entitatilor cu sau fara personalitate juridica cu scopul de a incuraja fenomenul investitional.

Intercapital Invest S.A. a incheiat un partenerit cu SSIF BRK Financial Group S.A. pentru membrii CLUB 149 in vederea intermedierii la BVB a acestor instrumente financiare ulterior listarii lor.

SSIF BRK Financial Group S.A funcționează sub reglementările Autorității de Supraveghere Financiară și este autorizată ca intermediar la Bursa de Valori București și Wiener Borse, fiind singura companie de brokeraj din Romania listată.

“A vedea departe este ceva, a merge acolo este cu totul altceva !”, Constantin Brancusi

Este un club privat de investitori avand ca scop promovarea si dezvoltarea culturii investitionale precum si  generarea de oportunitati investitionale in plasamente private de obligatiuni si actiuni emise in baza Legii nr. 31/1990.

Cresterea vizibilitatii fenomenului investitional, crearea de oportunitati investitionale in plasamente private de obligatiuni si actiuni, organizarea de evenimente cu teme investitionale precum si de networking intre investitori toate aceste actiun avand drept scop creste comunitatii de investitori din Romania.

Atat persoanelor fizice cat si entitatilor cu sau fara personalitate juridica care doresc să facă schimb de idei, strategii in scop investitional. In cadrul clubului avem doua categorii de membri, “Standard” si “Premium”.

A face parte din comunitatea Club 149 poate reprezenta o buna alegere pentru tine atunci cand iti pasa de banii tai !

Daca vrei sa faci parte din comunitatea Club 149 atunci e foarte simplu!

Transmiti solicitarea prin e-mail la adresa de email [email protected], vei primi Regulamentul clubului pe care te rugam sa il citesti, alegi categoria de membru din care vrei sa faci parte pentru un an calendaristic, vei semna adeziunea la club si platesti taxa anuala aferenta categoriei de membru pentru care ai optat. Adeziunea semnata si confirmarea platii cotizatiei anuale de membru le transmiti la adresa de e-mail [email protected]. Ulterior, vei primi confirmarea calitatii de Membru Club 149 din partea Intercapital Invest.

Acces la oportunitati de investitii in plasamente private de obligatiuni si actiuni, instrumente emise in baza Legii nr. 31/1990, acces la newsletter lunar privind evolutia pietelor financiare, acces la evenimentele organizate de Intercapital Invest, toate acestea in scopul dezvoltarii fenomenului investitional.

Ne poti contacta prin e-mail la adresa [email protected] sau prin telefon la nr. 021 589 74 28.

Așteptam cu nerabdare sa te intalnim in comunitatea Club 149 si te asteptam la evenimentele noastre viitoare !