Prezentare generala

Intercapital Invest S.A. este o companie cu experienta in domeniul pietei de capital de peste 20 de ani, respectiv in domeniul finantarii corporative, avand calitatea de consultant autorizat de BVB  pentru Sistemul Multilateral de Tranzactionare (SMT).

In prezent, Intercapital Invest S.A. ofera servicii de consultanta in vederea finantarii companiilor prin emisiuni de obligatiuni sau actiuni precum si asistenta in vederea admiterii acestor companii la tranzactionare pe SMT. De asemenea ofera servicii de consultanta in vederea adoptarii codului de guvernanta corporativa specific emitentilor, ofera suport in mentinerea relatiei cu investitorii si cu autoritatile de supraveghere si control, precum si consultanta in management si afaceri.

Iata cateva dintre realizarile Intercapital Invest S.A.

Finantarea companiei prin emisiuni de obligatiuni sau actiuni !

Daca nu ai mai interactionat niciodata cu piata de capital, respectiv cu Bursa de Valori Bucuresti, nu este o problema pentru ca Intercapital Invest S.A. in calitate de consultant autorizat de BVB  te va sfatui si te va indruma sa accesezi facilitatile pietei de capital adaptate modelului tau de business.

Vei beneficia de analize, recomandari si  indrumari in vederea accesarii celei mai potrivite solutii de finantare prin emisiune de obligatiuni sau actiuni. Asiguram asistenta atat din perspectiva companiei care intentioneaza sa obtina statutul de Emitent cat si din perspectiva calitatii de Investitor in instrumente financiare, in vederea atingerii obiectivelor investitionale stabilite.

Mihaela STOICA
Director General

Afla de ce merita sa te finantezi prin intermediul pietei de capital !

Afla mai multe (PDF)