Prezentare generala

Intercapital Invest S.A. este o companie cu experienta in domeniul pietei de capital de peste 20 de ani, respectiv in domeniul finantarii corporative, in prezent avand calitatea de consultant autorizat de Bursa de Valori Bucuresti (BVB)  pentru Sistemul Multilateral de Tranzactionare (SMT).

Intercapital Invest S.A. ofera servicii de consultanta in vederea finantarii companiilor prin emisiuni de obligatiuni sau actiuni in baza Legii nr.31/1990 precum si asistenta in vederea admiterii acestor companii la tranzactionare in sistemul BVB pe segmentul SMT. In acest demers, ofera servicii de consultanta in vederea adoptarii principiilor codului de guvernanta corporativa specific emitentilor, ofera suport in mentinerea relatiei cu investitorii si cu autoritatile de supraveghere si control din perspectiva noii calitati, cea de emitent, activitati care completeaza serviciile oferite, de consultanta in management si afaceri.

Iata cateva dintre realizarile Intercapital Invest S.A.

Finantarea companiei prin emisiuni de obligatiuni sau actiuni !

Daca nu ai mai interactionat niciodata cu piata de capital, respectiv cu Bursa de Valori Bucuresti, nu este o problema pentru ca Intercapital Invest S.A. in calitate de consultant autorizat te va sfatui si te va indruma sa accesezi facilitatile pietei de capital adaptate modelului tau de business prin sustinerea companiei in vederea listarii acesteia la BVB pe SMT.

In vederea finantarii prin emisiuni de actiuni sau obligatiuni emise in baza Legii nr.31/1990 si ulterior listarii la BVB, vei beneficia de analize, recomandari si  indrumari in vederea accesarii solutiei de finantare care ti se potriveste. Astfel ca, asiguram asistenta atat din perspectiva companiei care intentioneaza sa obtina statutul de Emitent cat si din perspectiva calitatii de Investitor in instrumente financiare emise in baza Legii nr.31/1990, in vederea atingerii obiectivelor investitionale stabilite.