Prezentare generala

Intercapital Invest S.A. este o companie cu experienta in domeniul pietei de capital, in domeniul finantarii corporative, avand calitatea de consultant autorizat de BVB  pentru Sistemul Multilateral de Tranzactionare (SMT).

Este prezenta pe piata financiara din Romania inca de la infiintarea Bursei de Valori Bucuresti (BVB), din 1995, pornind la drum ca societate de servicii de investitii financiare (SSIF). In prezent compania ofera servicii de consultanta in management si afaceri, consultanta in vederea asigurarii admiterii la tranzactionare de noi societati pe SMT si de a sprijini societatile in accesarea de finantare prin intermediul pietei de capital.

Iata cateva dintre realizarile Intercapital Invest S.A.:

  • listarea Bursei de Valori Bucuresti pe propria piata de tranzactionare
  • intermedierea ofertei publice de obligatiuni a Bancii Mondiale
  • participarea la cele mai importante IPO-uri din Romania precum Transgaz si Romgaz

 

        Descopera cat de simplu, rapid si eficient poate fi !

 

Daca nu ai mai interactionat niciodata cu piata de capital, respectiv cu BVB, nu este o problema pentru ca Intercapital Invest S.A. in calitate de consultant autorizat de BVB  te va sfatui si te va indruma sa accesezi facilitatile pietei de capital specifice SMT.

Vei beneficia de analize, recomandari si  indrumare in vederea gasirii celei mai potrivite solutii de finantare prin intermediul pietei de capital. Avem resursele de care ai nevoie in calitate de companie care intentionezi sa obtii statutul de emitent sau investitor in instrumente financiare pentru a-ti atinge obiectivele stabilite.

 

Mihaela STOICA

Director General, ICA, ACI

 

 

 

Afla de ce merita sa te finantezi prin intermediul pietei de capital!