Fii clientul Intercapital Invest S.A.

Prin Intercapital Invest S.A. iti oferim acces la piata de capital din Romania. Vrem sa devenim consultantul tau financiar, sa te ajutam sa intelegi mecanismele pietei de capital in cazul in care nu ai mai accesat pana acum oportunitatile acesteia, sa definim impreuna o strategie de finantare si sa iti oferim informatiile si sfaturile necesare pentru a gasi solutia de finantare care ti se potriveste.

 

Iti oferim servicii profesioniste, care-ti depasesc asteptarile

Serviciile financiare sunt un domeniu in care increderea este esentiala. Tratam cu cea mai mare seriozitate colaborarea cu clientii nostri. Suntem prezenti pe piata de capital inca de la inceputurile acesteia, din anul 1995, cand Intercapital Invest S.A. a devenit membru fondator al Bursei de Valori Bucuresti in calitate de societate de servicii de investitii financiare. Punem accent pe calitatea serviciilor si suntem receptivi la sugestiile clientilor nostri pentru perfectionarea si dezvoltarea continua a serviciilor oferite.

Poti testa singur aceste servicii printr-o vizita la sediul nostru. Te asteptam!

 

Te ajutam sa-ti scrii povestea de succes la Bursa de Valori Bucuresti

Nimeni nu s-a nascut invatat. Fiecare companie sau investitor de succes care astazi castiga de pe urma investitiilor bursiere, a inceput cu o carte, un raport, un site web, sau o discutie cu o persoana avizata.

Bursa nu este numai pentru cunoscatori, asa cum nici condusul unei masini nu este numai pentru soferii profesionisti, desi nimeni nu se urca la volan fara cunostinte teoretice si experienta practica, fiind in prealabil invatat de cineva. Si in domeniul investitiilor totul se poate invata.

Vrem sa te ajutam sa acumulezi exeperienta si iti punem la dispozitie expertiza noastra, pentru ca in cel mai scurt timp sa te numeri printre companiile de succes care au accesat oportunitatile pietei de capital romanesti.

Ne gasesti aici