Intercapital Invest se alătură Asociaţiei pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România, în calitate de Membru Afiliat, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Intercapital Invest este prezentă în piaţa de capital din România din anul 1995, de la momentul înfiinţării Bursei de Valori Bucureşti, în calitate de consultant autorizat de către BVB în vederea finanţării companiilor prin emisiuni de obligaţiuni şi acţiuni listate.

„Având o experienţă de peste 20 de ani în piaţa financiară din România, ne dorim să construim proiecte solide împreună cu ARIR şi să susţinem companiile în demersul lor de a accesa cele mai potrivite soluţii de finanţare prin intermediul pieţei de capital, prin emisiuni de obligaţiuni sau acţiuni. În procesele de consiliere punem accent atât pe adoptarea celor mai bune practici în guvernanţa corporativă a viitorului emitent, cât şi pe derularea în paralel a unor acţiuni de educaţie financiară specifică emitenţilor. Este esenţial ca aceste companii să fie pregătite pentru adoptarea noii calităţi, cea de emitent, iar experienţa noastră ne poziţionează ca profesionişti în realizarea acestui demers. De asemenea,suntem aproape de investitori pentru a le prezenta oportunităţi investiţionale în plasamente private de obligaţiuni şi acţiuni.Credem în potenţialul pieţei de capital autohtone şi suntem pregătiţi ca împreună cu ceilalţi jucători să o ducem către nivelul următor.”, a declarat Mihaela Stoica, Director General, Intercapital Invest.

 

Sursa: Bursa.ro