1. Investitia in actiuni a adus castiguri importante in ultimii ani, depasind castigurile aduse de depozitele bancare, valuta sau titlurile de stat.

Prin Intercapital Invest SA iti oferim acces la piata de capital din Romania. Vrem sa devenim consultantul tau financiar, sa te ajutam sa intelegi mecanismele pietei de instrumente financiare in cazul in care nu ai mai accesat pana acum oportunitatile pietei de capital, sa definim impreuna o strategie de investitii si sa iti oferim toate informatiile si sfaturile necesare pentru a castiga.

2. Iti oferim servicii profesioniste, care-ti depasesc asteptarile

Serviciile financiare sunt un domeniu in care increderea este esentiala. Tratam cu cea mai mare seriozitate investitiile clientilor nostri, pentru ca suntem constienti de importanta economiilor pentru fiecare investitor.

Activitatea noastra este supravegheata si reglementata de autoritati ale statului, dupa cum se intampla si cu activitatea bancilor sau a societatilor de asigurari.

Suntem prezenti pe piata de capital inca de la inceputurile acesteia, in anul 1995, cand Intercapital Invest a fost membru fondator al Bursei de Valori Bucuresti. Avem mii de clienti multumiti care ne-au incredintat economiile lor in vederea cresterii acestora prin investitii la bursa

3. Te ajutam sa-ti scrii povestea de succes la bursa

Nimeni nu s-a nascut invatat. Fiecare companie sau investitor de succes, care astazi castiga de pe urma investitiilor bursiere, a inceput cu o carte, un raport, un site web, sau o discutie cu o persoana avizata.

Bursa nu este numai pentru cunoscatori, asa cum nici condusul unei masini nu este numai pentru soferii profesionisti (desi nimeni nu se urca la volan fara cunostinte teoretice si experienta practica, fiind in prealabil invatat de cineva). Si in domeniul investitiilor totul se poate invata.

Vrem sa te ajutam sa acumulezi exeperienta la bursa si iti punem la dispozitie expertiza noastra, pentru ca in cel mai scurt timp sa te numeri printre investitorii de succes.

Ne gasesti aici

Contacteaza-ne