Acasa Despre noi Echipa si actionari

Poti face mai multe cu banii tai

Ioana - Andreea Antonescu

Asistent Back Office

Asistent Back Office

ioana.antonescu@intercapital.ro

Responsabilitati in cadrul firmei
Activitati in cadrul departamentului Back Office

Cursuri si specializari
Universitatea Romano - Americana, Facultatea de Management - Marketing, specializarea Management

Proiecte favorite ale Intercapital Invest
Proiectele favorite sunt implementarea sistemului de tranzactionare online, ktrade.ro, care permite consultarea portofoliului si lansarea de ordine in timp real, cat si sistemul de analiza Intercapital Start, un sistem complex de analiza care ofera o multitudine de informatii utile pentru obtinerea unor rezultate bune pe piata de capital.

De ce Intercapital Invest?
Intercapital Invest este o firma care da dovada de profesionalism, orientata spre clienti, ofera siguranta si trateaza cu seriozitate orice problema. In plus, pune la dispozitie in permanenta sisteme avansate si promoveaza spiritul inovator si diversitatea. Mai mult decat atat, aceasta este formata dintr-o echipa tanara, dinamica si nu in ultimul rand, profesionista.

De ce recomand Intercapital Invest?
Motivele pentru care recomand Intercapital Invest sunt in principal calitatea serviciilor oferite, transparenta activitatii si a costurilor si. profesionalismul echipei. Mai mult decat atat, se pune accent pe inovatie si pe perfectionarea continua a activitatii pentru a asigura o crestere a eficientei.

Hobby-uri
Calatoriile, cititul, fitness-ul, muzica.

Inapoi