Acasa Despre noi Echipa si actionari

Poti face mai multe cu banii tai

Despre noi

Florin Munteanu

Trader

Trader

florin.munteanu@intercapital.ro
Decizie ASF ASIF: 143/30.07.2015

Responsabilitati in cadrul firmei:
Activitati de trading, brokeraj si front-office.

Cursuri si specializari:
Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, Facultatea de Economie si Administratea Afacerilor, Specializarea Banci si Burse de Valori ; Master Administrare Financiar-Bancara in cadrul Facultatii de Economie si Administratea Afacerilor (FEAA); Cursuri de agent de servicii de investitii financiare; Cursuri de agent de servicii de investitii financiare; Cursuri de agent de bursa; Cursuri consultant de investitii. Experienta pe piata de capital din 2006.

Actiuni preferate
Urmaresc cele mai lichide actiuni listate la BVB si acord o atentie sporita emitentilor din domeniul financiar-bancar si energetic-utilitati, preferand investitiile pe termen scurt si mediu . Acord un interes deosebit pietelor americane si europene. De asemenea sunt interesat si de emitenti mai putini vizibili, dar care au un potential fundamental solid.

Strategii de analiza
Structura unui portofoliu o conturez in functie de datele fundamentele, analiza tehnica si lichiditatea din piata. Diversificarea unui portofoliu depinde mult  de valoarea investitiei. Incerc sa cuprind in structura unui portofoliu intre 4 si 8 companii pe care le pot urmari cu atentie. De asemenea urmaresc si sectoarele din care fac parte companiile din portofoliu.

Pareri despre piata de capital pe termen lung
Piata de capital romaneasca are un potential important de dezvoltare in conditiile in care se va constientiza utilitatea acesteia in cadrul economiei nationale. Listarile din ultima perioada pot reprezenta semnalul ca acest lucru incepe sa fie inteles, insa este nevoie de continuitate. Mi-as dori sa vad listari si ale companiilor private din domenii diverse, cu un management bun si durabil, care sa atraga investitori si sa sporeasca lichiditatea in piata.

Proiecte favorite ale Intercapital Invest
Platforma de tranzactionare Ktrade este proiectul meu preferat. Este o platforma de tranzactionare intuitiva si ofera elementele necesare unei tranzactionari rapide si eficiente. Intercapital Start este un alt proiect pe care le-am apreciat atat in postura de investitor, cat si cea de broker, reprezentand o structura complexa de analiza si informatii care ajuta mult in procesul investitional.

De ce Intercapital Invest?
Pentru ca suntem o echipa dinamica, un partener de incredere, care incearca sa isi imbunatateasca serviciile oferite in mod constant.

De ce recomand Intercapital Invest?
Pentru ca suntem ceea ce un broker de retail trebuie sa fie.

Hobby-uri
Sport, muzica si filme.

Inapoi