Acasa Despre noi Echipa si actionari

Poti face mai multe cu banii tai

Despre noi

Andreea Lacatus

Trader

andreea.lacatus@intercapital.ro
Decizie CNVM ASIF: 204/19.08.2014

Responsabilitati in cadrul firmei
Activitati de trading, brokeraj si front-office

Cursuri si specializari
Academia de Studii Economice Bucuresti, Facultatea de Finante Asigurari Banci si Burse de Valori ; Master Management Financiar si Bursier in cadrul ASE; Cursuri de agent de servicii de investitii financiare; Cursuri de agent de bursa.

Actiuni preferate
Prefer actiunile cu lichiditate mare si care au in spate o situatie financiara solida. In general aleg companii din domeniul financiar-bancar si energie si prefer investitiile pe termen scurt si mediu.

Strategii de analiza
In prima faza imi aleg un numar de actiuni care arata bine din punct de vedere fundamental. Ulterior folosesc analiza tehnica pentru a identifica momentele cele mai indicate de intrare sau iesire din piata. Imi place sa conturez un portofoliu diversificat, cu emitenti din domenii de activitate diferite care indeplinesc criteriile din punct de vedere fundamental si care au potential de crestere.

Pareri despre piata de capital pe termen lung
Piata de capital romaneasca incepe sa isi revina din ce in ce mai mult din socul din ultimii ani insa trebuie sa gaseasca metode de a atrage cat mai multi investitori. Trecerea la nivelul de piata emergenta ar putea face exact acest lucru, ar putea aduce mai multi bani in piata, insa, piata trebuie sa fie pregatita si sa aiba ce sa ofere investitorilor. IPO-urile avute in vedere a se realiza in urmatoarea perioada, relansarea sistemului alternativ de tranzactionare si eliminarea barierelor de acces pe piata pot face piata de capital romaneasca sa devina un pol de interes regional pentru investitori.

Proiecte favorite ale Intercapital Invest
Prin prisma faptului ca in strategia de analiza folosesc atat evaluari din punct de vedere fundamental cat si tehnic consider ca un instrument indispensabil este sistemul de analiza on-line Intercapital Start, cel mai important si amplu proiect dezvoltat de Intercapital Invest. Intercapital Start indeplineste practic caracteristicile unui tablou de bord, oferind investitorilor toate informatiile de care au nevoie in activitatea de investitii: cotatii in timp real, grafice de evolutie in timp ale acestora, stiri, rezultate financiare, indicatori financiari precalculati, comparatii intre emitenti, rapoarte de analiza zilnice, saptamanale si pe emitenti etc.

De ce Intercapital Invest?
Pentru ca Intercapital Invest a demonstrat si demonstreaza in fiecare zi ca este un partener de incredere, cu angajati cu un inalt nivel professional, dinamici si focusati pe imbunatatirea permanenta a serviciilor oferite clientilor.

De ce recomand Intercapital Invest?
Pentru profesionalism, seriozitate si incredere.

Hobby-uri
Calatoriile, schiul, muzica, dansul.

Inapoi