Acasa Despre noi Echipa si actionari

Poti face mai multe cu banii tai

Despre noi

Roxana Balanescu

Director Economic

roxana.balanescu@intercapital.ro
Decizie CNVM ASIF: 2418/26.05.2004

Responsabilitati in cadrul firmei:
Managementul activitatilor financiar-contabile, administrative si de raportare

Cursuri si specializari:
Academia de Studii Economice Bucuresti - Facultatea de Contabilitate si Infomatica de Gestiune, Secializarea Gestiunea si analiza financiara a intreprinderii ; studii postuniversitate de audit, expert contabil, cursuri de agent de servicii de investitii financiare, contabil de bursa, cursuri de Raportari Financiare Internationale.
Experienta pe piata de capital din anul 1997.

Actiuni preferate
Investitiile mele sunt impartite in investitii pe termen scurt, si aici tin cont de volatilitatile de scurt moment a indicilor bursieri, si investitii pe termen lung, pentru care aleg companii stabile si lichide cu potential ridicat de dezvoltare a activitatii. Selectia acestora o fac folosind atat materiale de analiza, Intercapital punand la dispozitia clientilor sai atat rapoarte detaliate de analiza, cat si sistemul Intercapital Start, si sfaturile colegilor mei, brokeri.

Pareri despre piata de capital pe termen lung
Piata de capital din Romania prezinta un potential de exceptie comparativ cu tarile din regiune, capitalizarea bursei raportata la dimensiunea economiei fiind in acest moment extrem de redusa in comparatie cu acestea. Listarea Fondului Proprietetea, urmata de listarea altor companii din portofoliul statului pot reprezenta factori determinanti ai cresterii dimensiunii bursei romanesti, prin atragerea de capital si investitori noi. In contextul pozitiv creat si alte companii private pot fi interesate de listarea la BVB.

Proiecte favorite ale Intercapital Invest
Proiectele mele favorite ale Intercapital sunt: implicarea in industria fondurilor, dezvoltarea continua a sistemului avansat de analiza a actiunilor Intercapital Start, dezvoltarea platformei de tranzactionare ktrade.ro, diversificarea ofertei companiei prin servicii de tranzactionare pe piete externe, dezvoltarea serviciilor de corporate finance si intermediarea listarii la bursa a mai multor fonduri inchise de investitii cu profil interesant si a unor companii atractive, inclusiv a Bursei de Valori Bucuresti, educarea financiara a investitorilor actuali si potentiali de pe piata de capital prin organizarea continua de cursuri si prin dezvoltarea site-urilor kmarket.ro si marketmaker.ro.

De ce Intercapital Invest?
Datorita prezentei si experientei indelungate pe piata de capital romaneasca, ceea ce recomanda Intercapital Invest ca o firma cu un comportament stabil si serios. Compania are o reputatie sanatoasa, fiind adaptabila profilului fiecarui client si oferindu-i o gama diversificata de analize si informari care sa permita luarea unor deciziii responsabile.

De ce recomand Intercapital Invest?
Echipa dinamica si tanara care actioneaza cu deplina responsabilitate si competenta profesionala, receptiva la toate solicitarile clientilor si atenta la confidentialitatea informatiilor legate de clienti.

Hobby-uri
Calatorii, automobile, dans.

Inapoi