Acasa Trei premiere Intercapital la Sibex

Poti face mai multe cu banii tai

Trei premiere Intercapital la Sibex

23.01.2010

Intercapital Invest a intermediat in ziua de 22 ianuarie 2010 prima tranzactie cu actiuni din istoria Sibex (Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri Sibiu), cu ocazia lansarii propriei piete de tranzactionare a actiunilor de catre bursa sibiana. Tranzactia s-a realizat cu actiuni proprii ale Sibex, bursa insasi fiind primul emitent tranzactionat pe piata de actiuni.

Tot in ziua de 22 ianuarie Intercapital Invest a intermediat la Sibex si prima tranzactie cu contracte futures pe certificate de emisii de gaze cu efect de sera (certificate EUA). Tranzactia reprezinta o premiera nationala, aceasta fiind prima tranzactie bursiera cu certificate EUA din Romania. Pentru informatii suplimentare despre aceasta tranzactie si comunicatul oficial al evenimentului, apasati aici.

A treia premiera marcata de Intercapital Invest in ziua de 22 ianuarie a fost intermedierea primei tranzactii cu contractul futures avand la baza indicele american Dow Jones Industrial Average, lansat de bursa sibiana in aceeasi zi. Dow Jones Industrial Average este cel mai cunoscut si urmarit indice bursier pe plan mondial si urmareste evolutia celor mai importante actiuni americane.

Cu ocazia lansarii pietei reglementate la vedere a Sibex, Intercapital Invest a anuntat ca se afla in discutii cu producatorul de materiale de constructii Adeplast Oradea pentru intermedierea ofertei publice initiale a companiei, urmata de listarea acesteia la Sibex.

Inapoi