Acasa Transfera bani la Intercapital prin online banking

Poti face mai multe cu banii tai

Transfera bani la Intercapital prin online banking

29.06.2011

Acum este mai simplu sa iti alimentezi contul de investitii la Intercapital Invest, prin parteneriatele pe care le-am realizat cu cele mai importante banci din Romania. Acum ai disponibile sabloane predefinite de transfer in contul de investitii al Intercapital Invest, accesibile in sistemele de online banking ale Bancii Comerciale Romane, ING Bank si Raiffeisen Bank.

Astfel, poti realiza transferuri foarte rapide de bani in cazul in care ai conturi la una din bancile amintite, fara a fi nevoie sa retii contul de clienti al Intercapital Invest (acesta fiind predefinit in cele trei sisteme).

In sistemul online al Bancii Comerciale Romane, disponibil pe www.bcr.ro, acceseaza linkul Ordin de Plata din meniu (dupa autentificarea in sistem), alege o plata in RON, iar apoi selecteaza sablonul pentru transferuri de bani la Intercapital Invest.


In sistemul online al ING Bank, disponibil pe www.homebank.ro, selecteaza linkulInterfata noua din coltul dreapta-sus (dupa autentificarea in sistem), alege linkul Plata in lei din meniu, iar apoi alege Intercapital Invest din a treia lista de furnizori, in partea dreapta sus (furnizori de servicii financiare).


In sistemul online al Raiffeisen Bank, disponibil pe www.raiffeisenonline.ro, urmeaza linkul Operatiuni alte conturi / Plati facturi utilitati si servicii din meniu (dupa autentificarea in sistem), iar apoi selecteaza Intercapital Invest din lista de furnizori.


Actualizare noiembrie 2011: In sistemul online al BRD - Groupe Societe Generaledisponibil pe www.brd-net.ro, urmeaza linkul Plati facturi din meniu, submeniul Plati facturi, iar apoi selecteaza Intercapital Invest din lista de beneficiari.

La fel ca pentru orice alimentare de cont la Intercapital Invest, va trebui sa mentionezi Codul Numeric Personal (codul unic de inregistrare pentru companii) in sabloanele de plata prezentate mai sus.

Intercapital Invest va continua sa investeasca si in viitor in dezvoltarea eficientei si accesibilitatii investitiilor la bursa. Urmareste sectiunea Noutati si Stiri pe intercapital.ro pentru urmatoarele noastre proiecte.

Inapoi