Acasa SSIF Intercapital angajeaza economist-contabil

Poti face mai multe cu banii tai

SSIF Intercapital angajeaza economist-contabil

19.10.2016

Anunt activ

SSIF Intercapital Invest angajeaza un economist - contabil. Pozitia este full-time.

Profilul activitatii include inregistrarea operatiunilor/documentelor primare de contabilitate si realizarea contabilitatii pana la nivel de balanta si bilant, intocmirea declaratiilor lunare catre autoritati, elaborarea diferitelor rapoarte financiar-contabile cerute de conducerea societatii.

Candidatul cautat are studii superioare economice finalizate; are experienta in domeniul contabil; dispune de abilitati analitice si de lucru in echipa; are domiciliul stabil in Bucuresti; este caracterizat prin corectitudine, seriozitate, rigurozitate, buna organizare, atentie la detaliu.

Reprezinta avantaje: cunostinte solide privind legislatia financiar-contabila in vigoare, abilitati de comunicare; cunostinte de operare pe calculator, cunoasterea aplicatiilor standard pentru calculator : Word, Excel si capacitate de a invata rapid alte programe de baze de date si alte programe utilizate de societate.

Oferim un mediu de lucru placut intr-unul din cele mai interesante sectoare ale economiei, un pachet salarial atractiv bazat pe experienta, performante si realizari, oportunitati de promovare in cadrul firmei, posibilitatea de dezvoltare a cunostintelor si aptitudinilor profesionale.

Pentru a aplica te invitam sa trimiti un CV si o scrisoare de intentie prin email la adresa cariera@intercapital.ro sau prin fax la numerele 021 222 8731 sau 021 222 8744.

Te rugam sa mentionezi in scrisoarea de intentie pozitia pentru care aplici. Alatura-te uneia din cele mai dinamice echipe de pe piata de capital. Te asteptam!

Inapoi