Acasa SAI Intercapital angajeaza Control Intern

Poti face mai multe cu banii tai

SAI Intercapital angajeaza Control Intern

23.12.2016

Compania de administrare de fonduri SAI Intercapital Investment Management (in curs de schimbare a numelui in Patria Asset Management) angajeaza o persoana pentru pozitia de reprezentant compartiment control intern. Pozitia se adreseaza candidatilor cu studii juridice si cu experienta in pozitii similare in cadrul unor SAI sau SSIF.

Atributiile postului includ supravegherea respectarii legislatiei in vigoare, a reglementarilor legale si a procedurilor interne; minimizarea riscurilor de neindeplinire a obligatiilor; elaborarea de proceduri, masuri si politici de desfasurare a activitatii companiei; monitorizarea si evaluarea continua a activitatii companiei si a implementarii procedurilor si a prevederilor legale; furnizarea de opinii juridice despre aspecte ale activitatii companiei sau proiecte implementate de companie; alte activitati legate de cele de mai sus.

Candidatul cautat are studii superioare juridice finalizate; dispune de abilitati de comunicare si de lucru in echipa, atentie la detaliu si buna organizare; are domiciliul stabil in Bucuresti. Experienta anterioara intr-o pozitie similara sau in alta pozitie pe piata de capital reprezinta un avantaj semnificativ. De asemenea, cunostintele de limba engleza reprezinta un avantaj.

Oferim un mediu de lucru placut intr-unul din cele mai interesante sectoare ale economiei, un pachet salarial atractiv bazat pe performante si realizari, oportunitati de promovare in cadrul firmei, posibilitatea de dezvoltare a cunostintelor si aptitudinilor profesionale.

Pentru a aplica te invitam sa trimiti un CV si o scrisoare de intentie prin email la adresa cariera@intercapital.ro cu mentiunea "Control Intern SAI" sau prin fax la numarul 021 222 8749 pana pe data de 5 ianuarie.

Alatura-te uneia din cele mai dinamice echipe de pe piata de capital. Te asteptam!

Inapoi