Acasa Oferta Publica DIGI

Poti face mai multe cu banii tai

Oferta Publica DIGI

27.04.2017

UPDATE 09.05.2017:

A aparut un amendament la prospectul DIGI, completat cu stirile aparute in presa in legatura cu inceperea urmaririi penale a unor persoane din cadrul companiei si a dl. Dumitru Dragomir. Amendamentul este disponibil aici.

Odata cu publicarea amendamentului, investitorii vor avea drept de retragere a subscrierilor. Ora si data limita pentru primirea notificarilor de retragere a subscrierilor din cadrul Ofertei este ora 17:00, 10 mai.

 

La BVB are loc Oferta publica secundara initiala de vanzare de actiuni DIGI Communications N.V. (DIGI) in urma careia compania doreste sa se listeze pe piata reglementata. Astfel, actionarii Carpathian Cable Investments S.à.R.L., Celest Limited, ING Bank N.V., Yarden Mariuma, Dorina Schelean, Nicusor Dorel Schelean, Sirian Radu-Traian și Zoltán Teszári intentioneaza sa vanda prin intermediul ofertei pana la 21.744.108 actiuni existente, adica 23,3% din numarul total de actiuni. Compania nu va accesa capital nou in urma ofertei. Perioada de subscriere pentru investitorii de retail este: 28 aprilie - 10 mai.

DIGI ofera servicii de cablu si telecomunicatii in Romania si Ungaria precum si servicii de telecomunicatii in calitate de MVNO in Spania si Italia. Activitatea companiei este impartita in cinci segmente principale de business: cablu TV, internet si date, telecomunicatii mobile, telefonie fixa si DTH. Compania este unul din principalii furnizori de telecomunicatii in Romania si Ungaria.

Pentru informatii suplimentare va invitam sa consultati Prospectul de oferta publica.

Investitorii de Retail au alocata o transa de 15% din actiunile oferite si pot subscrie in cadrul Ofertei prin intermediul oricarui Participant Eligibili, inclusiv SSIF Intercapital Invest. Acestia pot subscrie minim 50 de actiuni, iar subscrierea se va realiza la un pret fix, de 56 RON/actiune, urmand sa primeasca diferenta fata de pretul final stabilit, in cazul in care pretul stabilit la finalul ofertei este mai mic. Investitorii de retail care subscriu in primele 5 zile ale Perioadei de Oferta vor primi un discount de 7% fata de pretul ofertei iar investitorii de retail care subscriu incepand cu ziua a 6-a a ofertei vor un discount de 3% pretul de oferta. De asemenea, investitorii de Retail vor primi o alocare garantata de 100% pentru subscrieri de maxim 267 actiuni, pe principiul primul venit, primul servit, in limita a maxim 534.000 de actiuni oferite. Pentru subscrierile de retail care depasesc 267 actiuni, alocarea se va realiza pro-rata.

Programul de subscriere la Intercapital Invest este: 09:00 - 17:30, exceptand ultima zi de oferta cand subscrierea se va putea face numai intre orele 09:00 si 12:00. Subscrierile prin Intercapital Invest se realizeaza prin telefon (021.222.87.44 / 021.222.87.31), la sediul Intercapital Invest sau prin ktrade.

Inapoi