Acasa Obligatie modificare contract de investitii

Poti face mai multe cu banii tai

Obligatie modificare contract de investitii

28.11.2016

Stimati clienti,

Intercapital Invest va aduce la cunostinta faptul ca a intrat in vigoare Regulamentul A.S.F. nr. 6/2016 care aduce, printre altele, anumite modificari Regulamentului C.N.V.M. nr. 32/2006 privind serviciile de investitii financiare, de interes pentru dumneavoastra.

Intrucat este vorba de o modificare a legislatiei pietei de capital, independenta de vointa Intercapital Invest, contractul de intermediere incheiat intre dvs. – in calitate de Client, si Intercapital Invest – in calitate de Intermediar, se modifica prin completarea lui cu urmatoarele clauze:

  1. "Clientul intelege obligatia de a-si actualiza datele de identificare si de contact ori de cate ori este cazul si isi asuma efectele neindeplinirii acestei obligatii."
  2. "In cazul in care Clientul nu poate fi contactat prin niciuna dintre  metodele stabilite  intre parti intr-un termen de 1 an, si daca a  fost  furnizat   de catre Client un cont bancar in momentul  deschiderii sau actualizarii contului, Intermediarul are dreptul de a returna Clientului fondurile  banesti  detinute in numele sau, prin virament bancar in respectivul  cont bancar. In caz de imposibilitate de contactare a Clientului, Intermediarul isi rezerva  dreptul de a denunta unilateral contractul in conformitate cu prevederile contractuale."

Aceste completari intra in vigoare in termen de 30 de zile de la data publicarii prezentei notificari pe site-ul www.intercapital.ro.

Prezenta Notificare modifica si completeaza Contractul dvs. de investitii, iar prevederile acesteia se considera acceptate tacit conform dispozitiilor legale, daca pana la data aplicarii acestei modificari nu ne notificati in scris refuzul de acceptare. In cazul refuzului de acceptare, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul de investitii inainte de data intrarii in vigoare a modificarii anuntate.

Pentru orice alte informatii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021.222.8731 sau pe email: office@intercapital.ro.


Cu stima,
Echipa Intercapital Invest

Inapoi