Acasa O noua premiera: subscrierea in IPO prin internet

Poti face mai multe cu banii tai

O noua premiera: subscrierea in IPO prin internet

12.11.2009

Intercapital Invest anunta lansarea unei noi premiere pe piata de capital din Romania, prin introducerea subscrierii prin internet in oferte publice initiale (IPO). Astfel, oferta publica initiala a fondului OTP Green Energy, ce se deruleaza in perioada 4 noiembrie - 2 decembrie 2009, este oferita investitorilor si prin intermediul unei platforme online, pe langa canalele clasice de distributie, pentru prima data in Romania.
 


Fondul OTP Green Energy este un fond cu capital garantat ce are la baza evolutia celor mai mari companii europene din domeniul energiei regenerabile, un sector cu mare perspective de crestere in contextul actual. Fondul este administrat de OTP Asset Management Romania si distribuit de Intercapital Invest, OTP Bank si BRD - Groupe Societe Generale.

Pentru informatii complete despre fond apasati aici. Clientii Intercapital Invest pot subscrie in oferta publica a fondului pana pe data de 2 decembrie, la sediile companiei sau folosind sistemul de tranzactionare online www.ktrade.ro.

Inapoi