Acasa Lansarea fondului OTP WiseRO distribuit de Intercapital

Poti face mai multe cu banii tai

Lansarea fondului OTP WiseRO distribuit de Intercapital

22.06.2009

Scaderea actiunilor listate la BVB fata de maximele din anul 2007 a produs pierderi multor investitori. Aceste evolutii impun strategii de investitii mai prudente, in care plasamentele in actiuni sa fie echilibrate de investitii cu riscuri mai reduse.


Intercapital Invest anunta oferta publica derulata prin Bursa de Valori Bucuresti defondul cu capital garantat OTP WiseRO administrat de OTP Asset Management Romania. Oferta publica se deruleaza in perioada 29 iunie - 24 iulie. In cadrul ofertei se pun in vanzare 30.000 de unitati de fond (cu posibilitate de majorare la 85.000) la un pret de 200 lei/unitate. Unitatile de fond pot fi cumparate prin Intercapital Invest si OTP Bank Romania.

OTP WiseRO este un instrument financiar special conceput pentru perioadele de criza ce face parte din categoria de instrumente numite produse structurate. Principalele trei avantaje ale acestui produs sunt urmatoarele:

1. Dupa incheierea ofertei publice, fondul va fi listat la Bursa de Valori Bucuresti si se va tranzactiona prin orice firma de brokeraj, la fel cum se tranzactioneaza actiunile listate la bursa.
2. OTP WiseRO este un fond cu capital garantat. Investitorii in fond primesc, la scadenta, valoarea nominala a unitatilor de fond detinute, indiferent de evolutia bursei sau a pretului unitatilor de fond la bursa.
3. Castigul fondului este raportat la evolutia actiunilor americane, OTP WiseRO avand la baza un indice elaborat de Societe Generale si calculat de Standard&Poor's. Indicele include o combinatie de pozitii long si short pe unele din cele mai importante actiuni americane, iar volatilitatea sa este controlata pentru reducerea riscului.

Pentru a investi in fond prin Intercapital Invest, banii aferenti subscrierilor se vireaza in contul RO37 OTPV 1120 0029 1242 RO01 deschis la OTP Bank Romania SA, titular Intercapital Invest SA (nu exista comisioane de subscriere). Dupa efectuarea platii, subscrierea se va efectua la unul din sediile Intercapital Invest.

Informatii suplimentare despre fond si oferta publica a acestuia se gasesc in paginile urmatoare:

- Informatii suplimentare despre fond si functionarea sa
- Procedura de investitie in fond si informatii despre oferta
- Intrebari frecvente

De asemenea, va prezentam si urmatoarele documente utile:

- Prezentarea fondului OTP WiseRO
- Prospectul de Emisiune
- Avizul CNVM de infiintare
- Un raport de analiza elaborat de Intercapital Invest

Pentru informatii despre indicele care sta la baza fondului, vizitati siteul www.sgindex.com (alegeti indicele SGI Wise US Long/Short din meniul din stanga, iar apoi cautati informatiile pentru SGI Wise US Long Short Vol Target).

Fondurile cu capital garantat reprezinta instrumente foarte populare pe toate pietele dezvoltate de capital. Prin OTP WiseRO oferim investitorilor posibilitatea unei investitii fara riscul pierderilor, dar cu un potential bun de castig. Pentru intrebari suplimentare va invitam sa ne contactati la numerele de telefon 021 222 8731 sau 021 222 8744, sau la sediile Intercapital Invest. Va asteptam!

Inapoi