Acasa Intercapital angajeaza brokeri

Poti face mai multe cu banii tai

Intercapital angajeaza brokeri

19.10.2016

Anunt Activ

Intercapital Invest angajeaza brokeri in regim part time pentru sediul companiei din Bucuresti.

Profilul activitatii include stabilirea de strategii de investitii in actiuni si alte instrumente financiare pentru clienti; implementarea strategiilor de investitii ale clientilor; pastrarea legaturii cu clientii firmei; identificarea de noi clienti si deschiderea de conturi de investitii noi; activitati de analiza a pietelor si instrumentelor financiare; proiecte de raportare si alte activitati legate de domeniul brokerajului la bursa de valori.

Candidatul cautat este student  la o facultate cu profil economic sau are studii superioare economice finalizate; dispune de abilitati de comunicare si de lucru in echipa; este caracterizat prin rigurozitate si atentie la detalii; are domiciliul stabil in Bucuresti. Experienta anterioara pe piata de capital nu reprezinta o conditie obligatorie.

Reprezinta avantaje: experienta in calitate de investitor pe piata de capital sau in cazul studentilor, participarea in cadrul unor proiecte legate de piata de capital; experienta in domeniul financiar, al asigurarilor, sau in domenii legate de vanzari sau relatii cu publicul; abilitati de comunicare (orala si in scris);  cunostintele de limba engleza; cunostintele de analiza financiara; absolvirea unui curs acreditat pentru agenti de servicii de investitii financiare.

Oferim un mediu de lucru placut intr-unul din cele mai interesante sectoare ale economiei, oportunitati de promovare in cadrul firmei, posibilitatea de dezvoltare a cunostintelor si aptitudinilor profesionale.

Pentru a aplica te invitam sa trimiti un CV si o scrisoare de intentie prin email la adresa cariera@intercapital.ro.

Alatura-te uneia din cele mai dinamice echipe de pe piata de capital. Te asteptam!

Inapoi