Acasa Esti investitor activ? Iti reducem comisionul cu 20% pentru cel putin 2 luni!

Poti face mai multe cu banii tai

Esti investitor activ? Iti reducem comisionul cu 20% pentru cel putin 2 luni!

18.02.2016

Intercapital Invest ofera clientilor activi o reducere a comisionului de tranzactionare cu 20% in oricare dintre urmatoarele situatii daca sunt indeplinite conditiile de acordare a reducerii de comision:

 

1. Se ofera o reducere a comisionului de tranzactionare cu 20% pe o perioada de 2 luni daca sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

  • Valoarea totala a tranzactiilor realizate in ultima luna calendaristica pe pietele operate de BVB pe contul de investitii deschis la Intercapital depaseste valoarea maxima lunara a tranzactiilor din ultimele 12 luni si este mai mare de 30.000 lei;
  • Semnarea de catre client a unui act aditional la contractul de investitii. Pentru descarcarea actului aditional click aici.

Daca in perioada de reducere de comision se obtine un nou maxim lunar, perioada de reducere a comisionului se extinde cu 2 luni.

Daca investitorul obtine un maxim lunar si in a doua perioada de reducere, se beneficiaza in continuare de reducerea de 20% cu conditia semnarii unui nou act aditional.

 

2. Se ofera o reducere a comisionului de tranzactionare cu 20% pe o perioada cuprinsa intre 2 si 4 luni, daca sunt indeplinite urmatoarele conditii:

  • daca investitorul realizeaza in ultima luna calendaristica o valoare a tranzactiilor pe pietele operate de BVB de minim 50.000 lei si mai mare de cel putin 2 ori valoarea portofoliului, beneficiaza de o reducere a comisionului cu 20% pe o perioada de 2 luni;
  • daca investitorul realizeaza in ultima luna calendaristica o valoare a tranzactiilor pe pietele operate de BVB de minim 75.000 lei si  mai mare de cel putin 3 ori valoarea portofoliului, beneficiaza de o reducere a comisionului cu 20% pe o perioada de 3 luni;
  • daca investitorul realizeaza in ultima luna calendaristica o valoare a tranzactiilor pe pietele operate de BVB de minim 100.000 lei si  mai mare de cel putin 4 ori valoarea portofoliului, beneficiaza de o reducere a comisionului cu 20% pe o perioada de 4 luni.

Pentru a beneficia de reducerea de comision clientul trebuie sa semneze un act aditional la contractul de investitii. Pentru descarcarea actului aditional click aici.

 

3. Intercapital vine in intampinarea clientilor care doresc sa profite de volatilitatea ridicata a pietelor din aceasta perioada, reducand comisionul pentru tranzactiile intraday cu 20%, la nivelul de 0,2%.
Tranzactiile intraday sunt tranzactii in care cumpararea si vanzarea actiunilor cumparate au loc in aceeasi zi. Pentru a se beneficia de comisionul promotional trebuie semnat in prealabil un act aditional la contractul de investitii. Pentru descarcarea actului aditional click aici.

 

Actele aditionale pot fi transmise la Intercapital Invest prin posta (Bucuresti, Bd. Aviatorilor nr. 33, Et.1, Sector 1) sau prin email la adresa office@intercapital.ro.

 

Pentru a putea beneficia de promotiile aferente conditiilor specificate la punctele 1 si 2 de mai sus, se vor lua in considerare tranzactiile realizate incepand cu luna februarie 2016.
Daca un investitor indeplineste simultan atat conditiile de la punctul 1 cat si pe cele de la punctul 2 de mai sus, investitorul poate opta numai pentru una din cele doua promotii.

Inapoi