Acasa Admiterea la tranzactionare a fondului OTP WiseRO

Poti face mai multe cu banii tai

Admiterea la tranzactionare a fondului OTP WiseRO

05.10.2009

Consiliul Bursei de Valori Bucuresti a aprobat in data de 02/10/2009 admiterea la tranzactionare a unitatilor de fond emise de fondul OTP WiseRO pe piata reglementata a BVB.

Fondul OTP WiseRO administrat de OTP Asset Management Romania este primul fond constituit prin intermediul Bursei de Valori Bucuresti si primul produs structurat admis la tranzactionare la BVB. Fondul a derulat o oferta publica initiala incheiata cu succes in iulie 2009, cu un nivel al subscrierilor reprezentand 149% fata de numarul de unitati puse in vanzare. Oferta OTP WiseRO a fost prima oferta publica initiala derulata la BVB de la inceputul anului 2009. Procedura de listare la bursa si oferta publica initiala a fondului au fost intermediate de Intercapital Invest.

Unitatile de fond emise de OTP WiseRO pot fi cumparate si vandute prin orice intermediar autorizat sa tranzactioneze la BVB. Informatii suplimentare despre fond, inclusiv prospectul de emisiune, sunt disponibile aici.
 


Tranzactionarea unitatilor de fond a inceput pe data de 8 octombrie 2009, fondul avand simbolul WRO. Cu aceasta ocazie Intercapital Invest a participat la realizarea primei tranzactii cu produse structurate din istoria Bursei de Valori Bucuresti.

Lotul de tranzactionare este de 1 unitate de fond. Comunicatul oficial al BVB legat inceperea tranzactionarii fondului la bursa este disponibil aici.

Inapoi