Acasa Servicii Investitii actiuni: cont online

Poti face mai multe cu banii tai

Investitii actiuni: cont online

E simplu sa tranzactionezi prin internet !

In aceasta pagina gasesti informatii despre deschiderea unui cont de tranzactionare online. Daca nu ai timpul necesar pentru a veni la sediul nostru, sau vrei sa implementezi o strategie proprie de investitii la bursa fara ajutor, atunci iti punem la dispozitie ktrade - un sistem modern si performant de tranzactionare prin internet a actiunilor, la comisioane reduse.

Prin ktrade, disponibil la www.ktrade.ro, ai acces in timp real la portofoliul de actiuni, situatia financiara a contului si cotatiile actiunilor. Pe baza acestor informatii poti lansa prin internet ordine de cumparare si de vanzare de actiuni, ordine ce sunt executate si confirmate in timp real.
 

Informare si analiza

Clientii care utilizeaza sistemul ktrade au acces complet la sistemul Intercapital Start, sistem complex de analiza a actiunilor la bursa, si la rapoartele si materialele de analiza publicate de noi (dar nu beneficiaza de asistenta din partea unui broker). Pentru a te inregistra in sistemul Intercapital Start foloseste acest link din meniul principal al www.intercapital.ro, dupa deschiderea contului de investitii (sistemul este disponibil pentru investitii minime de 1.000 lei).

Daca nu ai mai investit niciodata la bursa te invitam sa vizitezi siteul nostru de educatie financiara, www.kmarket.ro. In sectiunea Documentare si Analiza a siteului kmarket gasesti ghiduri explicative despre investitii si piata de capital. Daca esti investitor profesionist, te invitam sa descoperi resursele pe care ti le punem la dispozitie.
 

Costuri

Conturile de tranzactionare prin ktrade.ro beneficiaza de comisioane preferentiale, mai reduse decat cele pentru conturile asistate de broker, stabilite pe baza valorii investitiei initiale:

Sub 100.000 lei 0,70%
Intre 100.000 - 300.000 lei 0,60%
Intre 300.000 - 500.000 lei 0,50%
Peste 500.000 lei Negociabil

Structura completa a comisioanelor se gaseste in contractul de investitii. Comisioanele practicate de noi se calculeaza procentual la valoarea tranzactiilor si se stabilesc in functie de suma initiala depusa in cont. Nivelul de comision se poate modifica pe baza rulajului mediu lunar din ultimele trei luni, conform valorilor din tabelul de mai sus (tranzactiile intraday carora li se aplica un comision redus de tranzactionare nu se iau in calculul rulajului pentru modificarea comisionului). Pentru a putea beneficia de aceste modificari te rugam sa consulti procedura de schimbare a comisionului, disponibila aici.

Pentru tranzactii intraday cu actiuni (tranzactii de cumparare si vanzare de volum egal cu actiunile aceluiasi emitent, derulate pe parcursul unei zile) a caror valoare depaseste 20.000 RON/zi, comisionul este de 0,25%.

Comisioanele institutiilor pietei de capital (ASF, BVB, Depozitarul Central) sunt incluse in comisionul tau de client si nu se adauga la acesta. Nu percepem costuri suplimentare lunare de deschidere de cont, de administrare, consultanta, virament sau retragere de numerar. Investitia minima pentru deschiderea unui cont online este de numai 1.000 lei (acesti bani iti raman la dispozitie pentru cumparari de actiuni).

Deschiderea contului

Procedura de deschidere de cont este foarte simpla. Viziteaza meniul Deschidere cont pe www.ktrade.ro si completeaza formularul online; apoi, conform instructiunilor afisate pe site, descarca, tipareste si semneaza formularele PDF si expediaza-le prin posta pe adresa noastra (impreuna cu anexele mentionate pe site). Dupa primirea documentelor vom expedia prin posta un exemplar al formularului din contract. Contul de investitii va fi activat in momentul in care primim confirmarea ta de receptie a contractului.

Sistemul de tranzactionare online este disponibil si pe telefoane mobile, prin versiunea Ktrade Mobile, la adresele http://mobile.ktrade.ro sau http://m.ktrade.ro. Pentru detalii suplimentare viziteaza aceasta pagina.

Pentru informatii suplimentare despre sistemul ktrade.ro te invitam sa ne contactezi la office@intercapital.ro sau sa vizitezi siteul www.ktrade.ro.

Esti foarte aproape de a deveni investitor. Te asteptam!