Acasa Servicii Fonduri de investitii

Poti face mai multe cu banii tai

Fonduri de investitii

Intercapital iti ofera familia de fonduri de investitii iFond - produse dinamice si inovatoare ce valorifica potentialul pietei financiare si experienta specialistilor Intercapital. Fondurile sunt administrate de Intercapital Investment Management, companie detinuta de Intercapital Invest. Fondurile pe care ti le oferim sunt prezentate in continuare:

iFond Actiuni

 

iFond Actiuni este un fond deschis de investitii al carui obiectiv este obtinerea de performanta prin plasamente in actiuni romanesti listate la bursa, ale caror perspective de crestere pe termen mediu si lung raman foarte bune.

Fondul urmareste sa plaseze peste 85% din activ in actiuni emise de companii solide, cu rezultate financiare pozitive, management performant, pozitie buna pe piata si perspective de crestere. iFond Actiuni se adreseaza investitorilor activi la bursa care doresc sa plaseze o parte din sumele disponibile intr-o strategie de investitii profesionista administrata de grupul Intercapital, dar si persoanelor care nu au mai investit niciodata la bursa si care doresc o fructificare mai buna a economiilor proprii. Investitia in fond se poate realiza prin internet folosind siteul ifond.ro, la sediul companiei sau prin telefon. Apasa aici pentru informatii despre fond.

iFond Conservator

 

iFond Conservator este un fond deschis de investitii al carui obiectiv este conservarea si cresterea disponibilitatilor pe termen scurt ale persoanelor si companiilor, prin plasarea acestora in depozite bancare cu dobanzi negociate. Fondul ofera investitorilor sai performante comparabile cu cele ale depozitelor bancare, dar lichiditate comparabila cu un cont curent. Fondul nu percepe niciun fel de comisioane, iar plata sumelor rascumparate se face, de regula, in doua zile lucratoare.

iFond Conservator se adresaza investitorilor activi la bursa care doresc plasarea profitabila a numerarului disponibil in perioadele intre doua investitii in actiuni, sau reducerea riscului total al unui portofoliu de actiuni in momentele de incertitudine si volatilitate ale bursei. Investitia in fond se poate realiza prin internet folosind siteul ifond.ro, la sediul companiei sau prin telefon. Apasa aici pentru informatii despre fond. 

Pentru informatii complete despre fondurile noastre si despre procedura de investitie prin internet, telefon sau la sediu, viziteaza siteul oficial al Intercapital Investment Management la adresa www.ifond.ro. Te asteptam!