Acasa Servicii Conturi administrate

Poti face mai multe cu banii tai

Conturi administrate

Conturile administrate de investitii reprezinta solutia oferita  persoanelor care vor sa castige din investitiile la bursa, dar nu au timp sau disponibilitate sa se ocupe direct de investitiile lor. 

Acest serviciu este oferit de SAI Intercapital Investment Management, companie detinuta in proportie de 99,999% de SSIF Intercapital Invest.

Specialistii nostri vor plasa sumele investite in cele mai importante actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti si alte active financiare, dupa urmatoarele principii:

  • Adecvare. Expunerea pe clase de active financiare a portofoliului privat este adaptata in functie de profilul de risc al fiecarui investitor.
  • Diversificare. Portofoliul privat de investitii presupune diversificarea investitiilor in cadrul aceleiasi clase de active financiare.
  • Randamente. Activele portofoliului privat de investitii sunt alese in baza unor principii fundamentale de catre personal calificat.
  • Experienta. Iti punem la dispozitie toata experienta castigata de grupul nostru in ceea ce priveste investitiile financiare.
  • Comoditate. Un portofoliu privat de investitii presupune ca administratorul, SAI Intercapital Investment Management, sa se ocupe de toate formalitatile aferente.
  • Administrator personal de fonduri. Vei beneficia de un administrator personal de cont. Acesta va sta la dispozitie! 

Specialistii companiei vor stabili impreuna cu tine tinta de performanta anuala si actiunile/activele in care vom investi. Vei fi informat in permanenta prin rapoarte periodice cu privire la situatia portofoliului si la toate performantele acestuia.

SAI Intercapital Investment Management este o companie detinuta majoritar de Intercapital Invest si este autorizata sa desfasoare activitatea de administrare a investitiilor conform deciziei ASF nr. 2342/07.03.2014. Pentru informatii suplimentare, inclusiv informatii legale despre acest produs, te invitam sa contactezi specialistii nostri sau sa vizitezi aceasta pagina pe siteul ifond.ro. Te asteptam!