Acasa Servicii Nu numai milionarii investesc la bursa

Poti face mai multe cu banii tai

Nu numai milionarii investesc la bursa

Probabil iti imaginezi ca la bursa investesc numai persoanele cu multi bani, insa acest lucru nu este adevarat ; nu este nevoie sa ai o avere pentru a investi la bursa (desi, bineinteles, o avere nu strica).

La bursa poti investi si sume mai mici, de cateva zeci de mii, sau chiar cateva mii de lei. Noi consideram ca o suma ideala pentru a incepe investitiile este de 25.000 - 30.000 Lei, insa investitiile sunt deschise oricui. Poti incepe cu o suma mai mica si, pe masura ce rezultatele apar, poti investi sume suplimentare.

Suma minima pentru a investi in actiuni prin noi este de numai 1.000 Lei, adica in jur de 200 EUR. Desigur, o suma mai mare, asigura castiguri mai mari.

Indiferent de suma investita, castigul procentual este acelasi. Daca o actiune creste cu 15% intr-un an, atunci 15% castiga si persoana care a investit 1.000 de lei in acea actiune, si cea care a investiti 100.000 de lei. Bursa este deschisa tuturor.

La Intercapital Invest acordam atentie tuturor investitorilor, indiferent de sumele cu care vin la bursa. In plus, toti investitorii, indiferent de suma investita, au acces la sistemele noastre de informare si analiza, pentru a castiga din investitiilor lor.

Urmatorul argument :

Investitia la bursa este dinamica si interesanta

Lista Argumente