Acasa Servicii Iti oferim servicii de incredere si de calitate

Poti face mai multe cu banii tai

Iti oferim servicii de incredere si de calitate

Serviciile financiare sunt un domeniu in care increderea este esentiala. Tratam cu cea mai mare seriozitate investitiile clientilor nostri, pentru ca suntem constienti de importanta economiilor pentru fiecare investitor.

Activitatea noastra este supravegheata si reglementata de autoritati ale statului, dupa cum se intampla si cu activitatea bancilor sau a societatilor de asigurari.

Auditorul nostru financiar este KPMG, una dintre cele mai cunoscute si mai respectate companii de profil pe plan mondial.

Suntem prezenti pe piata de capital inca de la inceputurile acesteia, in anul 1995, cand Intercapital Invest a fost membru fondator al Bursei de Valori Bucuresti. Avem mii de clienti multumiti care ne-au incredintat economiile lor in vederea cresterii acestora prin investitii la bursa.

Punem accent pe calitatea serviciilor si suntem receptivi la sugestiile clientilor nostri, pentru perfectionarea si dezvoltarea continua a serviciilor oferite. Poti testa singur aceste servicii printr-o vizita la unul din sediile noastre. Te asteptam!

Urmatorul pas: 

Deschide un cont de investitii prin Intercapital Invest

Lista Argumente