Acasa Servicii Investitia la bursa este simpla nu iti ocupa tot timpul

Poti face mai multe cu banii tai

Investitia la bursa este simpla nu iti ocupa tot timpul

Nu te gandi la investitia la bursa ca la un job, care necesita o prezenta si o dedicare de ore intregi pe zi. Desigur, exista si persoane conectate permanent la mecanismele bursiere, si pentru care investitiile la bursa au inlocuit practic locul de munca ; acest scenariu este o optiune proprie, si nu este valabil pentru cei care nu il doresc.

Exista si persoane ocupate, care nu pot investi mult timp in analiza actiunilor si urmarirea evolutiilor bursiere. Pentru aceste persoane investitia trebuie sa fie simpla, clara si eficienta.

Exista investitori pe termen lung care in urma unei analize initiale si/sau consultari cu un broker bun, au ales cele mai interesante actiuni in urma cu cativa ani, si le-au pus bine, la pastrare. Consumul ulterior de timp dupa investitie a fost redus, si a constat in evaluarea performantelor la anumite momente, si eventual investitii noi din cand in cand, daca a fost cazul.

Noi stim ca timpul este important, si avem solutii atat pentru investitorii pentru care timpul e pretios, cat si pentru cei care doresc o implicare totala (si, desigur, pentru toata gama de investitori cu strategii situate intre cele doua extreme).

Spune-ne ce doresti, si noi iti vom prezenta cea mai buna strategie.

Urmatorul argument: 

Te ajutam sa acumulezi experienta la bursa

Lista Argumente