Acasa Transfer actiuni si numerar clienti

Poti face mai multe cu banii tai

Transfer actiuni si numerar clienti

18.08.2017

Dupa cum a fost comunicat anterior, Intercapital Invest a decis retragerea de pe piata de capital. Activitatea de tranzactionare a societatii a fost intrerupta incepand cu data de 3 august.

Instrumentele financiare ale clientilor care nu au solicitat transferul din proprie initiativa au fost transferate in mod automat la Depozitarul Central. Intercapital Invest urmeaza sa transmita prin posta extrasele de portofoliu aferente (operatiune a carei finalizare va fi anuntata pe siteul intercapital.ro).

Sumele de numerar detinute de clienti si ramase la Intercapital Invest vor fi transferate intr-un cont special deschis la BRD, de unde vor putea fi ridicate ulterior de clienti prin reteaua BRD (si aceasta operatiune va fi anuntata pe siteul intercapital.ro).

De asemenea, va anuntam ca sistemele ktrade.ro si Intercapital Start urmeaza a fi dezactivate complet si definitiv la sfarsitul zilei de 25 august. Pentru orice informatii va invitam sa ne contactati la numerele de telefon 021 222 8731 / 021 222 8744.

 

Inapoi