Acasa Informatii retragere Intercapital de pe piata de capital

Poti face mai multe cu banii tai

Informatii retragere Intercapital de pe piata de capital

26.07.2017

Adunarea Generala a Actionarilor Intercapital Invest, convocata la sfarsitul lunii iunie si tinuta in data de 25 iulie 2017, a hotarat retragerea companiei de pe piata de capital. Astfel, Intercapital Invest va inceta activitatea de tranzactionare si orice servicii furnizate pe piata de capital.

Adunarea Generala a Actionarilor a stabilit data de 2 august 2017 ca ultima zi de intermediere a tranzactiilor cu instrumente financiare la Bursa de Valori Bucuresti. Intercapital Invest va inceta sa furnizeze servicii de intermediere si va inceta orice fel de activitate de tranzactionare ulterior datei de 2 august 2017. Tranzactionarea prin intermediul platformei ktrade.ro va fi dezactivata la sfarsitul zilei de 2 august 2017. De asemenea, toate ordinele existente in piata la sfarsitul zilei de 2 august 2017 vor fi anulate.

Va reamintim ca Intercapital Invest a agreat cu SSIF Tradeville SA un parteneriat care permite clientilor companiei sa-si deschida conturi de investitii la Tradeville in conditii similare cu cele oferite de catre noi. Tradeville este un broker autorizat din 1994, cu peste 22 ani de experienta pe piata de capital din Romania si peste 7 ani experienta in tranzactionarea de instrumente financiare pe piete externe, ce ofera platforme de tranzactionare performante si servicii de intermediere de calitate.

Pe siteul www.intercapital.ro gasiti informatii detaliate despre parteneriatul cu Tradeville, serviciile oferite de companie, procedura de deschidere de cont, comisioanele aferente si alte informatii importante.

Pe parcursul lunii august, la o data ce va fi anuntata ulterior, compania va proceda la transferul automat al instrumentelor financiare la Depozitarul Central pentru toti clientii care nu au initiat un asemenea transfer din proprie initiatva. Numerarul detinut de clientii care nu au initiat un transfer in conturile bancare personale din proprie initiativa va fi transferat intr-un cont bancar special, ce va fi anuntat ulterior si de unde va putea fi ridicat sau transferat de clienti.

Pana la data acestor transferuri automate, clientii pot initia transferuri la cerere. Va rugam sa ne contactati telefonic pentru clarificarea procedurilor necesare sau pentru informatii despre mutarea contului la un alt intermediar.

Vom reveni in cursul perioadei urmatoare cu informatii suplimentare legate de aceste proceduri.

Pentru orice informatii va invitam sa ne contactati la numerele de telefon 021.222.8731 / 021.222.8744.

 


 

IMPORTANT! Intercapital Invest is in the process of ceasing capital market operations as decided by the company's shareholders. The company's trading activity has ended on 2 August 2017.

Please contact us at +4021 222 8731 or +4021 222 8744 for information on transferring your financial instruments and cash. Financial instrumentes of clients that do not provide any transfer instructions will be automatically transferred  to the Central Depository in the month of August, at a date that will be announced later, while their cash will be deposited to a special account where it may be transferred by clients at a later date. Additional information on these procedures will be provided on this site.

 

 

Inapoi