Acasa Despre noi Viziunea companiei

Poti face mai multe cu banii tai

Despre noi

Viziunea companiei

Avem un singur scop: Intercapital Invest obtine castiguri pentru clientii sai prin investitii performante la bursa. Credem in potentialul pietei de capital romanesti, suntem prezenti pe aceasta piata inca de la inceputurile sale in 1995 si ne respectam promisiunile pe care le facem clientilor. 

Viziunea Intercapital Invest este sa devina partenerul financiar preferat al investitorilor pe piata de capital, prin profesionalism, inovatie, indrazneala si informare.

Avem o echipa profesionista si dinamica, cu experienta si cunostinte in multe domenii legate de investirea banilor. Ne desfasuram activitatea dupa reguli si proceduri interne clare, pentru eficienta maxima in serviciile oferite.

Suntem mai mult decat un simplu broker la bursa. Avem unul dintre cele mai importante sisteme de tranzactionare online din Romania, am derulat o emisiune de obligatiuni pentru Banca Mondiala, am listat Bursa de Valori Bucuresti pe propria piata de tranzactionare si am participat la vanzarea unora din cele mai mari oferte publice initiale din tara noastra (Transgaz si Romgaz). 

Punem accent pe analiza si pe servicii online. Ne mandrim cu sistemul de analiza financiara Intercapital Start oferit clientilor si cu calitatea rapoartelor si recomandarilor noastre.  Rolul nostru este cel al unui consultant financiar, care ofera toate informatiile, analizele si recomandarile necesare pentru performanta la bursa de valori.

Suntem o echipa si avem strategii, proiecte si servicii prin care suntem astazi una dintre cele mai importante companii independente de profil.

Puteti verifica foarte usor aceasta afirmatie. Va invit la sediul nostru sau pe ktrade.ro pentru a va alatura clientilor Intercapital Invest. Veti fi satisfacut de aceasta decizie.


Razvan Pasol,
razvan.pasol@intercapital.ro
Presedinte Intercapital Invest