Acasa Despre noi Echipa si actionari

Poti face mai multe cu banii tai

Despre noi

Echipa si actionari

In aceasta pagina va prezentam echipa Intercapital Invest. Apasati pe numele fiecarei persoane pentru un profil detaliat.

Presedinte Consiliu de Administratie

Razvan Pasol, Presedinte, Decizie CNVM CA 4085/12.10.2004

Auditor Financiar Independent

KPMG Romania

Auditor Intern

3B Expert Audit

Actionari

Capitalul social al Intercapital Invest este de 5.162.757 lei. Actionarii principali ai Intercapital Invest sunt persoane cu experienta bogata pe piata financiara a Romaniei:

Horia Manda si John Klipper formeaza echipa de management a fondurilor Romanian-American Enterprise Fund si Balkan Accession Fund, fiind implicati in tranzactii marcante pe piata financiara a Romaniei, incluzand investirea in, dezvoltarea si vanzarea Bancii Agricole, a Bancii Romanesti si a companiilor Motoractive, Domenia Credit, Estima Finance, Certinvest, Domo si Policolor. Cei doi actionari detin cumulat 59% din actiunile Intercapital Invest.

Eugen Voicu este fondatorul si presedintele societatii de administrare a investitiilor Certinvest. Dansul detine o participatie de 23% in capitalul social al Intercapital Invest.

Marius Musat este fondator si manager al grupului de firme OK. Dansul este si fondatorul Intercapital Invest si detine o participatie de 5% in capitalul social al companiei.

Restul actiunilor Intercapital Invest sunt detinute de persoane fizice si juridice romane.