Acasa Despre noi De ce Intercapital Invest?

Poti face mai multe cu banii tai

Despre noi

De ce Intercapital Invest?

De ce ai alege Intercapital Invest? Pentru ca performanta la bursa nu se obtine usor si necesita resurse adecvate si sprijinul unor profesionisti.

Fie ca esti un investitor cu experienta, fie nu ai mai investit niciodata la bursa, iti punem la dispozitie servicii si sisteme adaptate obiectivelor, profilului si experientei tale:

 1. Resurse
  Nu te lasam singur. Clientii nostri beneficiaza de acces la Intercapital Start, cel mai avansat sistem de analiza a actiunilor din Romania. In plus, avem rapoarte, ghiduri explicative, buletine bursiere si multe alte resurse pe care nu le vei gasi in alta parte - click aici pentru lista completa.
 2. Profesionalism
  Pe piata de capital trebuie sa lucrezi cu profesionisti daca vrei performanta. Calitatea serviciilor, experienta echipei, transparenta activitatii si costurilor, renumele firmei si infrastructura pe care o punem la dispozitia clientilor contribuie in mod direct la performantele obtinute la bursa. 
 3. Consultanta
  Serviciile de brokeraj nu ar trebui sa se opreasca la intermedierea tranzactiilor. Valoarea adaugata pe care o oferim clientilor consta in serviciile noastre de informare, analiza si consultanta. Avem strategii, resurse, rapoarte si recomandari utile atat pentru investitori profesionisti, cat si pentru persoanele care nu au mai investit niciodata la bursa. 
 4. Costuri
  Comisioanele noastre sunt aliniate la nivelurile existente in piata, insa serviciile pe care le oferim sunt premium. Exceptand comisioanele de tranzactionare, de transferuri actiuni si colectare dividende (optional), Intercapital Invest nu percepe alte comisioane (de deschidere de cont, de administrare, consultanta, acces la informatii, etc.). Nu avem costuri ascunse si nu percepem comisioane sau taxe lunare, de administrare sau consultanta; comisionul ASF este inclus in comisionul de tranzactionare, asa ca ai grija atunci cand compari diverse oferte. Scopul nostru principal este maximizarea castigurilor clientilor nostri.
 5. Siguranta
  Intercapital Invest este prezenta pe piata de capital inca de la inceputurile acesteia in anul 1995, este membru fondator al Bursei de Valori Bucuresti si una dintre cele mai bine capitalizate companii de pe piata. Compania este auditata de KPMG Romania iar actionarii au experienta vasta pe piata financiara a Romaniei.
 6. Inovatie
  Promovam inovatia si diversificarea in activitatea noastra. Suntem lideri in IPO si listarea emisiunilor de actiuni, obligatiuni si unitati de fond. Am intermediat primele tranzactii cu obligatiuni de stat la BVB, actiuni la Sibex, derivate la BVB si certificate EUA prin bursa. Am adus primul produs structurat listat, prima listare internationala la BVB si primul IPO distribuit prin internet. 
 7. Echipa
  Avem o echipa dinamica, profesionista si cu experienta. Sfaturile si recomandarile primite de clienti, alaturi de explicatiile clare cu privire la evolutiile pietelor si instrumentelor financiare, sunt la cel mai inalt nivel.
 8. Sisteme
  La Intercapital Invest oferim sisteme avansate si solide pentru ca tratam cu cea mai mare importanta investitiile clientilor nostri. Operam dupa proceduri clare si detaliate, investim permanent in echipamente si dotari, si perfectionam continuu activitatea noastra pentru cresterea eficientei. 
 9. Reputatie
  Ne cunoasteti din presa, din rapoartele publicate sau de pe internet. Avem o reputatie pe care am construit-o in timp pe baza profesionalismului, calitatii si proiectelor derulate. Suntem mandri de realizarile obtinute, iar satisfactia clientilor reprezinta pentru noi cea mai buna reclama.
 10. Te asteptam!
  Avem servicii de calitate cu care ne mandrim. Te invitam sa le testezi vizitandu-ne la sediu, contactandu-ne telefonic pentru stabili o intalnire cu unul din brokerii nostri, sau deschizand un cont pe internet prin sistemul Ktrade. 

Afla cum devii investitor la bursa!