Acasa Servicii Deschide un cont de investitii prin Intercapital Invest

Poti face mai multe cu banii tai

Deschide un cont de investitii prin Intercapital Invest

Prin Intercapital Invest oferim acces la multe actiuni tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB). Investitia in actiuni a adus castiguri importante in ultimii ani, depasind castigurile aduse de depozitele bancare, valuta sau titlurile de stat.

Iti oferim mai mult decat simpla posibilitate de a investi in actiuni: vrem sa devenim consultantul tau financiar, sa te ajutam sa intelegi mecanismele bursei in cazul in care nu ai mai investit pana acum, sa definim impreuna o strategie de investitii si sa iti oferim toate informatiile si sfaturile necesare pentru a castiga.

Pentru investitorii avansati oferim un sistem complet de analiza si evaluare a instrumentelor financiare, impreuna cu recomandari utile si rapoarte complexe. E simplu, rapid si eficient, iar comisioanele sunt adaptate serviciilor oferite.


La Intercapital Invest avem doua tipuri de conturi de investitii in actiuni:

  1. Conturi asistate de broker, prin care beneficiezi de experienta si disponibilitatea permanenta a brokerilor nostri, si primesti de la acestia sfaturi, recomandari si explicatii.
  2. Conturi de tranzactionare prin internet, prin care iti stabilesti si implementezi singur o strategie de investitii, avand acces permanent la platforma noastra de tranzactionare online, Ktrade, la sisteme online avansate de analiza financiara si la comisioane mai reduse.

Pentru informatii suplimentare legate de comisioane, deschiderea unui cont si modul de lucru alege tipul de cont dorit:

  1. Cont de investitii asistat de broker
  2. Cont de tranzactionare online